Organizacija dogodkov in poslovnih srečanj

Hotel Mitra je odlična rešitev za vse, ki želite obisk mesta združiti s poslovnimi ali delovnimi obveznostmi. Za večje dogodke priporočamo salon Alojzije Strauss, ki je namejen večjim poslovnim ali družabnim dogodkom in sprejme do 100 oseb. Za manjša ekskluzivna poslovna srečanja lahko izberete salon Herberstein, ki sprejme do 10 oseb ali salon Poetovia, ki je namenjen lahkotejšim in izobraževalnim srečanjem in sprejme do 10 ljudi.

V hotelu je na voljo sodobna tehnična oprema (LCD ekrani, električna platna in projektorji, DVD in VHS predvajalniki ter mešalna miza z ozvočenjem).

Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri organizaciji zahtevnejših poslovnih, kulturnih, umetniških, zabavnih in drugih dogodkov. Poleg tega pa se lahko odločite še za vrhunsko gostinsko ponudbo (banket, hladno-topli bife, večerja ali catering), ki jo organizira hotelsko osebje po vaših željah.

Če želite rezervirati katerega izmed salonov ali vam priskočimo na pomoč pri organizaciji vašega dogodka nam posredujte vaše želje.

 

Vaše povpraševanje 


Kratek opis in zahteve za organizacijo dogodka ali srečanja:

Termin: od: Koledar    do: Koledar

Ime in priimek:
E-mail naslov:

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj