Pogoji uporabe in zasebnost

Pogoji uporabe spletnega mesta www.hotel-mitra.si, www.hotelptuj.com.
 
Dobrodošli na spletnem mestu hotela Mitra na Ptuju. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom, da Vam približamo zgodbo hotela Mitra in Vas seznanimo s storitvami in ponudbo tako hotela kot turistične destinacije Ptuj z okolico, ki velja za "Zakladnico tišočletij". 

Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje, saj uporabo spletnega mesta urejajo tako splošna pravila kot tudi nekatera zakonska določila, ki veljajo v Republiki Sloveniji. 

Strinjanje s pogoji uporabe

Z vstopom na spletno mesto www.hotel-mitra.si, www.hotelptuj.com potrjujete, da ste dosledno seznanjeni s temi splošnimi pogoji, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.
 
Ti pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.hotel-mitra.si, www.hotelptuj.com, razen za posamezne servise, ki imajo svoja pravila uporabe (rezervacijski obrazec, obrazec za organizacijo dogodkov), v teh primerih prevladajo specifična pravila.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si pridržuje pravice, da preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu. Informacije, ki so pridobljene s strani obiskovalcev spletnega mesta so posebej opredeljene v sklopu o varovanju osebnih podatkov.

Blagovna znamka

Blagovni znamki hotel Mitra in Story hotels sta zaščiteni blagovni znamki. To vključuje tudi vse pripadajoče elemente (logotipe, korporativne logotipe, slogane, tipografije) in druge grafične znake. Uporaba znamk ali pripadajočih elementov je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Vse storitve, grafični materiali, vsebine so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Informacij, grafičnega materiala, storitev, ki jih pridobite na teh spletnih straneh, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela.

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar lastnik ne pozna vsebin in informacij na teh spletnih straneh zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Varovanje zasebnosti

Spletna stran je bila izdelana in postavljena v Sloveniji, zato je subjekt slovenske zakonodaje. Lastnik spletne strani se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vse posredovane informacije, ki jih pridobimo preko elektronske pošte, rezervacijskega obrazca in obrazca za organizacijo dogodkov in drugih virov obravnavamo kot strogo zaupne. Pridobljene podatke uporabimo le za lastne namene in jih ne posredujemo tretjim osebam, razen če bi to zahteval zakon ali v primeru preiskave ali zaščite pred škodljivim delovanjem.

Na strežniku spletne strani hotela Mitra se vsakič, ko vstopate na to stran, zabeleži vaš IP naslov računalnika. IP naslove uporabljamo pri odpravi napak, vendar jih ne povezujemo z osebnimi identitetami. Zato je vsak uporabnik anonimen.

Sprememba podatkov

V prihodnosti si dovoljujemo na spletni strani www.hotel-mitra.si, www.hotelptuj.com spreminjanje podatkov o osebni varnosti in pogojev uporabe. Vse spremembe bodo opravljene in opisane tukaj, tako da boste seznanjeni z informacijami, ki jih zbiramo, kako jih uporabljamo oziroma katere bomo razkrili.

Zahvala in pritožbe

Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani Hotela Mitra na Ptuju in vas hkrati vabimo, da nas obiščete in doživite eno izmed zgodbo, ki jih piše zakladnica tisočletij  - Ptuj.

Za vsa vprašanja in morebitne pritožbe vas prosimo, da kontaktirate recepcijsko osebje, ki vam bo vedno pripravljeno pomagati in najti ugodno rešitev.

T.: 02 7877455
E.: info@hotel-mitra.si

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj