Story hotels

Hotel Mitra spada v verigo tipičnih manjših hotelov, vodenih na način družinskih hotelov, poimenovano Hoteli z zgodbo oziroma Story Hotels. To so hoteli, ki poleg vrhunskih storitev nastanitve in klasične hotelske ponudbe ponujajo tudi zanimivo zgodbo in izpostavljajo tradicionalne vrednote in značilnosti kraja, kjer stojijo, ter izjemno pristno, prijetno in domačno vzdušje, v katerem se gostje vselej počutijo sproščeno in udobno kot doma.

Glavno vodilo našega delovanja je prisluhniti individualnim željam in potrebam vsakega gosta s pristno gostoljubnostjo, da se počuti kot v svoji rezidenci. Skupaj se bomo potrudili in pripravili zgodbo o hotelu, ki se vam bo utrnila v spominu, zgodbo, ki jo boste lahko brez zadrege pripovedovali svojcem in prijateljem, zgodbo, ki jo boste sami soustvarjali, jo želeli ponovno prebrati in se boste v njej vedno počutili kot doma.

Več informacij o izhodiščih in zasnovi projekta "Story Hotels", možnostih vključitve v verigo hotelov Story Hotels in poslovnega sodelovanja je na voljo v spodnjem dokumentu.

PDF Story Hotels - Vedno vaš dom (PDF 340 KB)

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj