SLAVNOSTNA OTVORITEV PRENOVLJENEGA HOTELA MITRA

17. 11. 2008, 00:00:00

Slavnostna otvoritev prenovljenega hotela Mitra je potekala 14.11.2008 v krogu poslovnih partnerjev in visokih gostov iz področja turizma, novinarjev ter drugih povabljenih gostov iz Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Ob otvoritvi sta slavnosti trak prerezala g. Marjan Hribar - direktor direktorata za turizem in župan mestne občine Ptuj g. Štefan Čelan.  

Visoko kakovostno prenovljen in razširjen hotel Mitra, v najožjem središču starega mestnega jedra Ptuj, je pridobil  60 visoko kakovostnih hotelskih postelj v 29 tematsko urejenih sobah in suitah kar je 7 hotelskih sob in suit več kot pred obnovo z znatno višjo kakovostjo. Celoten hotel že s svojo lokacijo, zunanjo podobo po prenovi, še posebej pa z notranjo ureditvijo vsakega posameznega prostora pripoveduje veličastno zgodbo o več kot dvatisoč letni zgodovini in tradiciji Ptuja. Prostori in hotelske sobe so urejeni v petih različnih slogih, ki simbolizirajo tudi pomembna obdobja v zgodovini Ptuja.

Hotel Mitra je po prenovi razširil in izredno popestril tudi svojo programsko ponudbo z Vinsko kletjo in vinoteko Osterberger v kateri je skupaj z vini iz Ptuja in okolice predstavljeno in na pokušino 16 najbolj priznanih vinskih kleti iz vseh treh vinorodnih dežel celotne Slovenije, mestno Kavarno Kipertz z lastno blagovno znamko kave saj tradicija pražarne in kavarne tedanjih lastnikov družine Kipertz v tem objektu sega že v leto 1786, Wellness salonom Venera s ponudbo turške in finske saune, "whirlpoolom", počivališči in prostorom za masaže in lepotne terapije in seminarsko-banketnimi prostori s salonom Alojzije Strauss, salonom Herberstein in Poetoviona kapacitete do 120 udeležencev. V času od pomladi do jeseni pa bo gostom v atrijskem prostoru hotela na voljo tudi zunanji Mitrov Vrt, mirna gostinska terasa in prireditveni prostor v središču zgodovinskega mesta.

Hotel Mitra bo za vse Ptujčane in tiste, ki želijo spoznati in si v celoti ogledati prenovljeni Hotel odprl vsa vrata v torek 18. novembra, ko bodo ves dan za obiskovalce na voljo vodeni ogledi vseh prostorov v hotelu in degustacija lastne znamke kave Kipertz.
Nazaj

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj