Kava Kipertz

Domov » Kavarna Kipertz » Kava Kipertz

Coffee Story® Kipertz

Kavarna Kipertz - Hotel Mitra Ptuj

COFFEE STORY® Kipertz je nadaljevanje zgodbe iz leta 1786. Jožef Kipertz je bil lastnik redutne dvorane, prireditelj gala plesov in družabnih večerov, predvsem pa odličen trgovec in pražar kave. Vse od takrat se iz današnjega hotela Mitra že stoletja širi vonj po sveže praženi kavi.

Kavarna hotela je vpeta v zgodbo in poimenovana po tedanjem pražarju kave. V ta namen je v hotelu v ponudbi tudi lastna hotelska kava »Kipertz«, ki je mešanica izbranih vrhunskih in aromatičnih vrst kavovca.

Hotelska hišna kava se pojavlja in trži pod blagovno znamko »COFFEE STORY® Kipertz«, za katero je izdelana posebna embalaža z motivom vedute Ptuja, ki komunicira tradicijo, kvaliteto, šarm, uživanje in dve veliki zrni kave, kateri pozicionirata proizvod kot vrhunsko kakovostno kavo in uživanje v njeni aromi, svežini in okusu. Barvna kombinacija daje embalaži s kombinacijo vijolične, črne in prelivajoče se zlate pridih modernosti, ki se prepleta s tradicijo in izraža njen značaj in kvaliteto. Kava je v hotelu Mitra na voljo tudi za nakup kot izdelek bodisi mlete kave v 100g embalaži za pripravo t.i. »turške« kave ali v 1000 g embalaži v zrnu za pripravo espresso kave.

Kava »Kipertz«

Okus in vonj posodobljene recepture kave »Kipertz« Vam bosta nežno prebudila jutro in objela Vaš dan.

Hišno kavo Kipertz lahko kupite tudi za domov v kavarni Kipertz ali jo naročite po e-pošti in vam jo dostavimo na vaš naslov:

  • Mleta kava (100 g)......3,50 €
  • Kava v zrnu (1 kg)......23,00 €
Prijetno vzdušje v Kavarni Kipertz - Hotel Mitra Ptuj
boldcalendarphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialtripadvisor