Postavitve dogodkov

Domov » Prireditveni prostori » Postavitve dogodkov

Prireditveni prostori v Hotelu Mitra Ptuj

Salon Herberstein za poslovna srečanja - Hotel Mitra Ptuj

Salon Herberstein je manjši salon, ki sprejme do 10 oseb. Primeren je za manjše predstavitve, poslovna srečanja z nekaj poslovnimi partnerji ali  sestanek.  V salonu redimo veliko omizje, okrog katerega so postavljeni stoli, po želji pripravimo tudi platno in prenosni računalnik za predstavitve. Po po dogovoru vas pogostimo z našo Kipertz kavo in številnimi drugimi napitki, ki jih strežemo v naši Kipertz kavarni.

Do 70 ljudi pa sprejme edinstven Salon Alojzije Strauss. V salonu vam glede na vaše želje in dogodek izberemo postavitev prostora. Prostor lahko razdelimo s premično steno, kjer lahko na eni strani poteka predavanje, izobraževanje ali kakšen drug dogodek, na drugi pa vas in vaše goste pričaka pogostitev.  Prostor je primeren za seminarje, predavanja, delavnice, manjša strokovna srečanja, promocije in predstavitve, manjše sprejeme in bankete, manjše poroke in družinska srečanja, obletnice, praznovanja.

V kolikor bo vaš dogodek bolj poslovne narave, Vam pripravimo tudi platno za predstavitev in prenosni računalnik, za različna slavja, pa prostor tudi okrasimo.

Hotel Mitra Ptuj - Salon Alojzije Strauss za večje skupine
Ogled celotnega prostora

Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri organizaciji zahtevnejših poslovnih, kulturnih, umetniških, zabavnih in drugih dogodkov. Poleg tega pa se lahko odločite še za vrhunsko gostinsko ponudbo (banket, hladno-topli bife, večerja ali catering), ki jo organizira hotelsko osebje po vaših željah.

Če želite rezervirati katerega izmed salonov ali vam priskočimo na pomoč pri organizaciji vašega dogodka nam posredujte vaše želje.

boldcalendarphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialtripadvisor