Salon Alojzije Strauss

Domov » Prireditveni prostori » Salon Alojzije Strauss

Za večje skupine

Salon Alojzije Strauss v hotelu Mitra, je namenjen večjim skupinam, saj lahko sprejme tudi do 100 oseb. Salon po potrebi tudi razdelimo z zaprto steno, ter tako pridobimo dva prostora. V enem lahko poteka poslovni dogodek z vašimi partnerji, v drugem pa vam pripravimo pogostitev ob koncu srečanja.

Salon Alojzije Strauss - Konferenčni in prireditveni prostori v Hotelu Mitra Ptuj

Še posebej so prireditveni prostori primerni za manjša ali srednje velika poročna slavja. Prednost organizacije dogodka v hotelu Mitra je možnost uporabe različnih prostorov hotela s strani udeležencev. Goste vašega dogodka lahko najprej pogostimo na Mitrovem vrtu s  cocktail party-jem, družaben del dogodka se lahko nadaljuje z vinsko degustacijo v vinski kleti in vinoteki Osterberger, aperitiv v kavarni Kipertz in hotelskem »lobby«-ju, banket in zabava pa nato v salonu Alojzije Strauss. Za organizacijo vašega dogodka ali zabave poskrbi osebje hotela Mitra, ki vam na podlagi izkušenj in vaših želja pripravi dogodek. V hotelu Mitra poskrbimo za vso potrebno ozvočenje na vašem dogodku, plesišče, dekoracijo, ki jo pripravimo po vaših željah, catering,..

Vsi saloni so opremljeni z vso sodobno tehnologijo in tehniko. Saloni se lahko po potrebi tudi združijo in pripravijo v različnih postavitvah in sprejmejo največ do 120 ljudi.

{"arrow":"true","pagination":"false","speed":"1500","autoplay":"true","autoplay_speed":"1500","loop":"true","slide_to_show":"5","slide_show_ipad_swpr":"2","slide_show_tablet_swpr":"1","slide_show_mobile_swpr":"1","slide_to_column":"1","auto_stop":"false","centermode":"true","space_between":"0","animation_swpr":"slide","height_auto_swiper":"false","direction_swpr":"horizontal","vertical_height":"300"}
boldcalendarphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialtripadvisor