Wellness salon Venera

Domov » Wellness salon Venera

Sprostitev na izvirih tisočletij

Wellness salon »Venera« se nahaja v več kot 800 let starem zgodovinskem delu zgradbe tik pod ptujskim gradom, v prvem nadstropju hotela Mitra ob zelenem zunanjem atriju »Mitrov vrt«, ki je gostom wellness salona tudi na voljo za sproščanje in ohlajevanje.  Wellness salon je opremljen s turško (parno) in finsko savno, whirpool-om s podvodnimi masažami, prostorom za počitek z udobnimi ležalniki, prostorom za masažo in terapije ter garderobnimi prostori in zasebno kopalnico.

Wellnes salon v hotelu Mitra je poimenovan po Veneri, ki je bila boginja ljubezni in lepote. Prva in najsvetlejša zvezda jutranjega neba (Danica, Jutranjica, Venera) je dobila ime po italski boginji pomladi in vrtov, ki pa je kmalu prevzela vse lastnosti grške Afrodite. Že 215 let pred našim štetjem so ji na Kapitolu v Rimu postavili prvo svetišče; častili so jo vsi rimski vladarji takratnega časa. V naše mesto je »prišla«  z Rimljani in ostala v našem hotelu kot spomin veličastnega časa in zavetnica vseh srečnih in  zadovoljnih ljudi.

Wellness salon Venera interier - Hotel Mitra Ptuj

Masaže in terapije

V wellness salonu je urejen tudi prav poseben prostor, ki je namenjen masažam. Ob rezervaciji vašega termina za obisk wellessa Vam v hotelu Mitra na Ptuju z veseljem uredimo tudi masažo, ki bo še dodatno sprostila vaše telo in misli. Prepustite se spretnim rokam naše maserke.

Venera, Rimska boginja ljubezni in lepote: V naše mesto je »prišla« z Rimljani in ostala v našem hotelu kot spomin veličastnega časa in zavetnica vseh srečnih in zadovoljnih ljudi.

Ponudba za sprostitev in dobro počutje

Wellness salon Venera v hotelu Mitra ponuja sprostitev s turško in finsko savno, ter toplim whirpool-om. Po uporabi savne ali whirpool-a, pa lahko vaše telo in misli umirite v prostoru za počitek, kjer so na voljo udobni ležalniki.

Za goste hotela in zunanje obiskovalce so na voljo različne masaže kjer se lahko prepustite spretnim rokam strokovne maserke. Po udobni masaži ali vroči savni pa se lahko enostavno sprostite v sprostitvenem kotičku ali stopite v nežno brbotanje zračnih mehurčkov v »whirpoolu«.

Da bo vaše doživetje zares sproščujoče vas ob vašem prihodu pričakajo različni okusi čaja, voda, po želji vam postrežemo s penino ali pripravimo sadje.

V wellness salonu poskrbimo za prijeten ambient ob soju sveč in glasbi. Ob prihodu vam za vaš brezskrben oddih pripravimo tudi brisače in kopalni plašč.

Wellnes salon sprejme do 10 oseb. Lahko ga zakupite za sporočanje v dvoje, ali pa za druženje s prijatelji.

Wellness salon Venera interier - Hotel Mitra Ptuj
Wellness salon Venera interier - Hotel Mitra Ptuj

Wellness Venera

Zunanji gostjeCena
Uporaba savn in whirpool-a za 2,5 uri za 2 osebi Cena vključuje čaj, vodo, stekleničko izbrane penine (0,2 l)75,00 €
 Doplačilo za dodatno osebo15,00 €
Hotelski gostje 
Uporaba savn in whirpool-a za 2,5 uri za eno  osebo25,00 €

Rezervacija: info@hotel-mitra.si+386 (0)2 787 74 55051 603 069

boldcalendarphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialtripadvisor