Glasbeni program december 2007

24. 12. 2007, 00:00:00

VSAK KONEC TEDNA V KAVARNI HOTELA


Petek, 28.12.2007 ob 21.uri

Večer rock nostalgije z Marko Medikom

Marko Medik - kitara, vokal
Za prednovoletno vzdušje v kavarni hotela Mitra, bo ta petek poskrbel Marko Medik. Kot že tolikokrat bo tudi tokrat s kitaro in hudomušno prirejenimi besedili, sicer znanih pesmi, poskrbel za dobro voljo naših gostov.
 

Sobota 29.12.2007, ob 21. uri

Večer zimzelenih melodij

Edi Klasinc-akordeon
Matija Puž - vokal

S svojim nastopom nas  bostaponovno razveselila Edi Klasinc in Matija Puž. To soboto se bo zvok Edijeve harmonike ponovno razlegal po kavarni, Matija pa se bo s skladbami: La vie en rose, Milord, Sous le ciel de Paris,  poklonil Edith Piaf.  Slišali bomo še Vaya con Dios, Lili marlene, Non ,je ne regrette rien, itd.
 

Petek, 21.12.2007, ob 21. uri

Večer ambientalne glasbe

Urška Foršnarič – vokal, flavta
David Hojsak – vokal, kitara

Tudi tokrat bosta za prijetno vzdušje v kavarni poskrbela Urška Forštnerič in David Hojsak. Čarobni zvoki flavte, vokala in kitare, bodo le še utrdili pričakovanje božičnih praznikov. 

 

Sobota, 22.12.2007, ob 21. uri

Večer balad

Katja Černivec – vokal
David Rihtarič – kitara
Damjan Šegula– kitara

Današnji nastopajoči trio sestavljajo: Damjan (kitara), Katja (vokal) in David (kitara). Mladi glasbeniki iz Ptuja in okolice so kljub mladosti nabrali že precej izkušenj na področju glasbenega nastopanja; kalili so se na različnih prireditvah, klubskih nastopih,samostojno ali v drugih zasedbah.
Druži jih ljubezen do glasbe, zato so se odločili, da se javnosti predstavijo tudi kot trio.

V njihovem reperotoarju je moč slišati razne zvrsti glasbe, rock, pop, pa tudi kaksen kitarski blues. Vabljeni na njihov prvi nastop v hotelu Mitra.


Petek, 14.12.2007, ob 21. uri

Večer avtorske glasbe in priredb z Vitom Mlinaričem

Vito Mlinarič - kitara, vokal
Vito Mlinarič, bo ta teden ponovno popestril petkov večer z lastnimi  skladbami in slovenskimi in tujimi priredbami. Ob pestri izbiri toplih napitkov, prijetnih zvokih kitare v času primerno okrašenem ambientu, vas bo predbožično vzdušje gotovo ujelo.   

Sobota, 15.12.2007, ob 21. uri

Šansoni celega sveta in ostale večno zelene popevke

Edi Klasinc - akordeon
Matija Puž - vokal

Po daljši odsotnosti, nas bosta s svojim nastopom ponovno razveselila Edi Klasinc in Matija Puž. To soboto se bo zvok Edijeve harmonike ponovno razlegal po kavarni, Matija pa se bo s skladbami: La vie en rose, Milord, Sous le ciel de Paris,  poklonil Edith Piaf.  Slišali bomo še Vaya con Dios, Lili marlene, Non ,je ne regrette rien, itd.

 

Sobota, 08.12.2007, ob 21. uri

Večer Jazzovskih standardov

Stane Hebar-kitara
Karin Zemljič-vokal

Karin, dijakinja Škofijske gimnazije v Mariboru, svoje pevsko znanje redno nadgrajuje pri Dadi Kladenik, Stane pa je  študent Koroškega deželnega konservatorija v Celovcu, ki svoje glasbeno znanje in sposobnosti izraža v različnih glasbenih zasedbah, med katerimi je tudi ta duet s Karin. Repertoar njunih skladb, ki jih bosta ta večer izvajala, bo božično obarvan. Vabljeni torej na večer, ki bo s prijetno glasbo, dišečimi napitki in dobro družbo pričaral pristno predbožično vzdušje.  

Petek, 07.12.2007, ob 21. uri

Večer ambientalne glasbe

Tone Merkoci - piano
Nina Merkoci - vokal

Tone in Nina Merkoci bosta tudi ta večer pričarala prijetno ambientalno vzdušje v naši kavarni. S čarobni zvoki flavte, vokalom in kitaro, bo pričakovanje božičnega časa še intenzivneje.


Sobota,01.12.2007, ob 21. uri

Večer ambientalne glasbe

Tone Merkoci - piano
To soboto, bo za vaše dobro počutje poskrbel Tone Merkoci. S pomočjo kavarniškega klavirja, bo pričaral prijetno, morda že predpraznično vzdušje v naši kavarni. Pridružite se nam, ob dišečem kuhanem vinu, vroči čokoladi ali okusni kavi z različnimi dodatki. Veseli bomo vašega obiska.


Nazaj

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj