OBVESTILO O PRENOVI HOTELA MITRA

03. 04. 2008, 00:00:00

Obvestilo o prenovi hotela

Spoštovani gostje, obiskovalci in tisti, ki vas je pot vodila v naš hotel bodisi na sproščene trenutke bodisi na resna poslovna srečanja.

V okviru lastnega razvojnega projekta »Story Hotels«, ki smo ga zasnovali že v letu 2005, v letu 2007 pa dokončali izdelavo posebnih tehnično-opremnih, storitvenih in vodstvenih standardov manjših hotelov v verigi, je nastopil čas, da uresničimo  svoje ideje v skladu s sprejetimi standardi in se Vam na ta način še bolj, z prenovljenim hotelom, storitvami in ponudbo, približamo vašim pričakovanjem in željam.

V torek, 25.3.2008, so se zaprla hotelska vrata in pričela se je prenova hotela, ki je sofinancirana s strani Evropske unije – Evropskega sklada za regionalni razvoj na katerega smo projekt tudi prijavili in bili uspešni pri pridobitvi nepovratnih sredstev. V obnovljen hotel z dodatno ponudbo in programi se boste lahko vrnili v začetku septembra 2008, ko bomo slavnostno obeležili otvoritev.

Za namig vam sporočamo tudi nekaj novitet v naši ponudbi katere Vas bodo spremljale in razvajale ob otvoritvi prenovljenega hotela. Seveda pa ne bomo pozabili na že obstoječo ponudbo -  glasbene večere, ki so vam popestrili petkove in sobotne večere, ponudbo sira in vina, ki je razvajala vaše brbončice ter različnih razstav, ki ste si jih ogledali z radovednimi očmi.  

Dodatna pestra ponudba za vaše razvajanje in dobro počutje po prenovi:

  • Individualni »Wellness SPA center«
  • Vinska klet »Osterberger« s širokim naborom vinarjev
  • Kavarna »Kipertz« z lastno kavo »Coffe story Kipertz«
  • Konferenčni in prireditveni prostor za 120 oseb
  • Letni atrij - vrt z otroškimi igrali
  • Dodatne sobe in apartmaji

Zahvaljujemo se vam za dosedanje zaupanje in se hkrati veselimo vašega ponovnega obiska v hotelu Mitra, ki bo v popolnosti zaživel pod standardi in novo blagovno znamko »®Story hotels – Allways your home«.  

Za dodatne informacije povprašajte na:

Tel.:  00386 51 603 069
Email: info@hotel-mitra.si

Prenova hotela Mitra.pdf


Nazaj

ONLINE REZERVACIJA

Rezervirajte svojo zgodbo ali enostavno povprašajte o njej.

(02)  78  77  455

ZANIMIVOSTI

Doživite Ptuj in okolico. več ...

Edinstveno okolje za vaš poslovni dogodek. več ...

Tradicija. več...

Vremenske razmere na Ptuju. več ...

KONTAKT

Hotel Mitra
Prešernova 6
SI-2250 Ptuj

T: (02) 78 77 455
F: (02) 78 77 459
GSM: 051 603 069
E: jogpAipufm.njusb/tj